Відбулось засідання Вченої ради КДА, на якому підведено підсумки І семестру 2020/21 навчального року

23.12.2020

Почати

23.12.2020 - 23:30

Кінець

23.12.2020 - 23:30

Категорії

Новини

У середу, 23 грудня 2020 року, під головуванням професора ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра відбулось засідання Вченої ради КДА, на якому були підведені підсумки І семестру 2020/21 навчального року. Участь у засіданні взяли члени адміністрації, професори та доценти Київської духовної академії.

 

Відкриваючи засідання, владика ректор коротко окреслив Порядок денний, після чого відбувся захист дипломної роботи студента заочного відділення протоієрея Павла Закараі.

 

Далі, згідно з Порядком денним прозвучало повідомлення проректора з навчально-методичної роботи архімандрита Філарета (Волошина) про стан навчальної роботи у І півріччі 2020/2021 навчального року.

 

Зі звітами за І півріччя 2020/2021 навчального року виступили проректор з виховної роботи доцент єпископ Згурівський Амвросій та проректор з науково-богословської роботи професор Володимир Вікторович Бурега. Також В.В. Бурега повідомив про проведення в ІІ семестрі 2020/2021 навчального року студентської конференції.

 

Зі звітами про діяльність кафедр виступили завідувачі: професор єпископ Сильвестр про діяльність кафедри богослов’я і біблеїстики, професор В.В. Бурега про діяльність кафедри церковної історії, доцент Олександр Вадимович Левко  про діяльність кафедри давніх мов та філології та доцент Олег Оттович Надь — про діяльність кафедри церковно-практичних дисциплін.

 

Далі присутні заслухали звіт вченого секретаря доцента протоієрея Василія Яковчука та повідомлення щодо затвердження графіку захистів наукових робіт 2020/2021 навчального року.

 

Також зі звітом про діяльність заочного відділення у  І півріччі 2020/2021 навчального року виступив завідувач заочним відділенням доцент архімандрит Маркел (Павук).

 

Наостанок наукові керівники студентів денного відділення II курсу магістратури звітували про стан готовності випускних кваліфікаційних робіт, після чого були затверджені теми наукових робіт для студентів денного і заочного відділень Київських духовних шкіл та обговорені різні питання з життя Академії.

 

На завершення Його Преосвященство подякував професорсько-викладацькій корпорації за виконану роботу у І семестрі, привітав з прийдешніми святами та закликав на усіх Боже благословення.

 

 

Прес-служба КДА / фото І. Розвадовський

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1417

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ