Ректор, викладачі та студенти КДАіС привітали Блаженнішого Митрополита Онуфрія з Різдвом Христовим

07.01.2022

Почати

07.01.2022 - 23:30

Кінець

07.01.2022 - 23:30

Категорії

Новини

У день свята Різдва Господа нашого Іісуса Христа, 7 січня 2022 року, за доброю традицією, після соборної урочистої Божественної літургії, Київські духовні школи привітали Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія з народженням Христа Спасителя. Вітання проходили у Хрестовоздвиженському храмі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

 

Вітаючи Блаженнішого владику,  ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр зауважив, що Блаженніший Митрополит Онуфрій є духовним батьком для Київських духовних шкіл, а також є прикладом достойного пастиря Христової Церкви, який вчить всіх правильно любити Христа Спасителя. Також владика ректор подякував Його Блаженству за постійні молитви та турботу про Київські духовні школи. Після цього Предстоятелю Української Православної Церкви були подаровані квіти та солодкий подарунок.

 

У свою чергу, Його Блаженство привітав усіх з Різдвом Христовим і подарував солодкі подарунки. Під час вітань хори Київських духовних шкіл виконували Різдвяні колядки та піснеспіви.

 

Прес-служба КДА 

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1091

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ