Київські духовні школи щиро вітають Блаженнішого Митрополита Онуфрія з 7-ою річницею інтронізації!

17.08.2021

Почати

17.08.2021 - 23:30

Кінець

17.08.2021 - 23:30

Категорії

Новини , Публікації


Його Блаженству,

Блаженнішому ОНУФРІЮ,

Митрополиту Київському і всієї України,

Предстоятелю Української Православної Церкви

 

Ваше Блаженство, дорогий наш Первосвятителю!

 

У сьому річницю Вашого обрання на древній Київський Митрополичий престол прийміть щирі вітання від ректора, професорсько-викладацької корпорації, співробітників, студентів і вихованців Київської духовної академії і семінарії!

 

Великим промислом Божим Собор єпископів Української Православної Церкви обрав Вашу Святиню бути 122-м Митрополитом Київським і всієї України, Предстоятелем Української Православної Церкви. Вже сім років Ви твердою рукою ведете церковний корабель по бурхливим хвилям житейського моря, поєднуючи мудрість і простоту, лагідність та суворість і являючи усім нам приклад батьківської любові!

 

Всі ці роки Ви являєте приклад самовідданого Предстоятельського служіння та закликаєте вірних чад нашої Церкви до життя за Євангелієм і духовного зростання, до справ християнської любові і милосердя, до миру і суспільної злагоди.

 

У цей святковий день Ваші Київські духовні школи приєднуються до усіх вітань та молитовних побажань, які надходять на Вашу адресу не тільки з України, а й з усього світу. Дякуємо Вам, Ваше Блаженство, за ту нелегку працю, яка приносить і буде приносити плід сторицею, і бажаємо Вам всещедрої допомоги Божої у нелегкому Предстоятельському служінні. Сьогодні, як і у всі дні, разом з Вашою багатомільйонною паствою підносимо свої сугубі молитви до Пастиреначальника Христа, щоб Він примножив Ваші сили і зміцнив Вас у Первосвятительському служінні на благо Святої Церкви Христової.

 

Нехай Господь збереже Вас, дорогий наш Первосвятителю, на многая і благая літа!

 

З синовньою любов’ю,

Ваші Київські духовні школи

 

1268

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ