В Академії звершено Літургію із синхронним перекладом жестовою мовою (+відео)

29.02.2020

Почати

29.02.2020 - 21:30

Кінець

29.02.2020 - 21:30

Категорії

Новини

У суботу, 29 лютого 2020 року, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері було звершено Божественну літургію з синхронним перекладом жестовою мовою. Богослужіння звершили випускники та студенти Київських духовних шкіл у священному сані, які духовно опікуються людьми з обмеженими можливостями.

 

Синхронний переклад для присутніх здійснювали викладач КДАіС Катерина Олександрівна Дятлова зі студентами та випускниками Київських духовних шкіл.

 

За богослужінням молилися учасники триденного семінару, студенти та вихованці КДАіС і парафіяни храму.

 

Пряма трансляція богослужіння проводилась на офіційній сторінці Академії у мережі Facebook.

 

Божественна Літургія для нечуючих в рамках триденного семінару по роботі з нечуючими парафіянами та перекладу Святого Письма жестовою мовою.

Опубліковано Київська Духовна Академія Пʼятниця, 28 лютого 2020 р.

 

Богослужіння супроводжував студентський хор.

 

Після завершення Літургії, духовенство, яке духовно опікає нечуючих людей, звернулося до усіх присутніх, висловили подяку владиці ректору та усім організаторам семінару, а також побажали Божої допомоги у наступаючому Великому посту.

 

Після богослужіння відбулась екскурсія для учасників семінару, яку провели студенти КДАіС.

 

Нагадаємо, сьогодні в Київських духовних школах завершив свою роботу триденний семінар по роботі з нечуючими парафіянами та перекладу Святого Письма жестовою мовою.

 

 

Прес-служба КДА / фото І. Ганусич

1634

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ