Представник КДА взяв участь у конференції керівників єпархіальних відділів УПЦ у справах сім’ї

13.11.2019

Почати

13.11.2019 - 21:30

Кінець

13.11.2019 - 21:30

Категорії

Новини

З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, 12-13 листопада 2019 року у Києві відбулась VIІ Всеукраїнська конференція керівників єпархіальних відділів Української Православної Церкви у справах сім’ї.

 

Захід проходив в Актовій залі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

 

Під час конференції відбулись презентації роботи єпархіальних відділів у справах сім’ї, виступи керівників відділів та запрошених фахівців і гостей заходу, обмін досвідом та підсумок діяльності відділу за 10 років.

 

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, участь у конференції взяв викладач ієромонах Афанасій (Стрельцов), який виголосив вітальне слово владики ректора до організаторів та учасників заходу.

 

Єпископ Сильвестр привітав присутніх, а особливо голову та співробітників Синодального відділу у справах сім’ї з 10-ю річницею створення відділу, а також побажав учасникам конференції плідної роботи:

 

«Щиро вітаю Синодальний відділ у справах сім’ї з визначним ювілеєм — 10-літтям кропіткої праці на захист та духовну підтримку інституту сім’ї в Україні. Нехай плоди цього зібрання ще раз і ще раз ствердять усі ті моральні цінності, якими має керуватися кожен православний християнин на своєму благословенному шляху до Царства Небесного» — зазначив владика ректор.

 

Також участь у форумі взяли студенти і вихованці Київських духовних шкіл.

 

Прес-служба КДА / фото В. Герун

1006

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ