Вийшла з друку книга проректора з навчально-методичної роботи архімандрита Філарета (Волошина)

17.01.2023

Почати

17.01.2023 - 23:30

Кінець

17.01.2023 - 23:30

Категорії

Новини

У вівторок, 17 січня 2023 року, вийшла з друку книга проректора з навчально-методичної роботи архімандрита Філарета (Волошина) «Полемика с Арианами в трактате Вигилия, епископа Тапского, «Диалог против ариан, савеллиан и фотиниан».

 

Видання здійснено з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія і за сприяння Керуючого справами Української Православної Церкви, заслуженого професора митрополита Бориспільського і Броварського Антонія.

 

Книга рекомендована Вченою радою КДА (журнал №174 від 29 серпня 2022 року) та підготована до друку Видавничим відділом Української Православної Церкви.

 

Членами редакційної колегії книги стали: доктор богослов’я, професор КДА Сергій Михайлович Бортник та завідувач кафедри давніх мов і філології професор Олександр Вадимович Левко.

 

Книга буде цікавою тим, хто вивчає богослов’я та історію Стародавньої Церкви. Крім цього, авторський переклад та коментарі до тексту можуть привернути увагу тих, хто займається класичною філологією.

 

Прес-служба КДА

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.

 

 

1544

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ