КДА передала індивідуальні аптечки і засоби обігріву бійцям спеціального призначення ЗСУ в Миколаївській області

11.04.2022

Почати

11.04.2022 - 23:30

Кінець

11.04.2022 - 23:30

Категорії

Новини

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, Київські духовні школи продовжують надавати всебічну допомогу українським військовослужбовцям та мирним жителям, які постраждали внаслідок вторгнення військ Російської Федерації на території України.

 

11 квітня 2022 року в адміністративному корпусі Київських духовних шкіл відбулась зустріч єпископа Білогородського Сильвестра з бійцями Збройних Сил України в Миколаївській області. У зустрічі від КДАіС також взяли участь перший проректор, настоятель Академічного Свято-Воскресенського храму пам’яті загиблих та ветеранів Афганістану (Афганський храм) протоієрей Сергій Ющик та благочинний Академічного храму на честь Різдва Божої Матері архімандрит Досифей (Михайлюк).

 

Під час зустрічі владика ректор передав українським захисникам індивідуальні аптечки і засоби обігріву. Закупівля амуніції стала можливою завдяки зусиллям українських емігрантів зі Львова, які проживають у м. Клівленд (штат Огайо США), Шуневич Миколаю та Олександрі, які крім цього ще передали українським бійцям бронежилети та медикаменти одразу на передову.

 

Читайте також: КДА та парафіяни Афганського храму передали понад 2 тонни гуманітарної допомоги для жителів м. Кролевець Сумської області.

 

Висловлюємо сердечну подяку усім, хто долучається до допомоги нашим українським захисникам!

 

Прес-служба КДА / фото Д. Магрело

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1634

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ