Київські духовні школи молились за урочистим богослужінням у 7-му річницю інтронізації Предстоятеля УПЦ

17.08.2021

Почати

17.08.2021 - 23:30

Кінець

17.08.2021 - 23:30

Категорії

Новини

У день святкування 7-ої річниці інтронізації Предстоятеля Української Православної Церкви, 17 серпня 2021 року, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр, члени адміністрації, викладачі, співробітники, студенти і вихованці КДАіС молились за урочистим богослужінням на площі перед Успенським собором Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

 

Божественну літургію очолив Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій, якому співслужили архієреї та духовенство Української Православної Церкви.

 

За богослужінням також молились віряни та паломники Києво-Печерської Лаври.

 

 

Богослужбові піснеспіви виконував хор Київських духовних шкіл під керівництвом регента архімандрита Романа (Подлубняка).

 

Після читання Святого Євангелія Блаженніший владика звернувся до присутніх з архіпастирським словом.

 

За Літургією були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

 

Наприкінці богослужіння були виголошені вітальні слова з нагоди річниці інтронізації, які надійшли на адресу Предстоятеля УПЦ.

 

Київські духовні школи також сьогодні привітали Блаженнішого Митрополита Онуфрія з 7-ою річницею інтронізації:

 

“У цей святковий день Ваші Київські духовні школи приєднуються до усіх вітань та молитовних побажань, які надходять на Вашу адресу не тільки з України, а й з усього світу. Дякуємо Вам, Ваше Блаженство, за ту нелегку працю, яка приносить і буде приносити плід сторицею, і бажаємо Вам всещедрої допомоги Божої у нелегкому Предстоятельському служінні. Сьогодні, як і у всі дні, разом з Вашою багатомільйонною паствою підносимо свої сугубі молитви до Пастиреначальника Христа, щоб Він примножив Ваші сили і зміцнив Вас у Первосвятительському служінні на благо Святої Церкви Христової.

Нехай Господь збереже Вас, дорогий наш Первосвятителю, на многая і благая літа!” — йдеться у вітанні.

 

Прес-служба КДА / сайт УПЦ

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1586

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ