КДАіС виступила організатором семінару по роботі з людьми, які мають порушення слуху

18.02.2022

Почати

18.02.2022 - 23:30

Кінець

18.02.2022 - 23:30

Категорії

Новини

У Києві з 17 лютого 2022 року розпочався триденний щорічний семінар по роботі з людьми, які мають порушення слуху. Організаторами заходу виступили: Київська духовна академія і семінарія та Синодальний відділ Української Православної Церкви у справах молоді.

 

Перед початком семінару був звершений молебень на початок доброї справи.

 

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, участь у заході беруть професор КДА протоієрей Миколай Данилевич, викладач жестової мови Катерина Олександрівна Дятлова, студенти і вихованці КДАіС, духовенство і перекладачі з України.

 

На семінарі будуть обговорені питання перекладу богослужбових текстів жестовою мовою, місіонерські напрямки служіння нечуючим людям, а також можливість проведення православного табору для дітей з порушенням слуху.

 

У суботу, 19 лютого, в Академічному храмі Воскресіння Христового у Києві (храм пам’яті загиблим і ветеранам Афганістану) буде звершена Божественна літургія з перекладом жестовою мовою. Літургія розпочнеться о 9:00.

 

Прес-служба КДА

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1527

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ