Професор КДА дистанційно взяв участь у науково-богословському семінарі в МДА, присвяченому питанням біблеїстики

27.01.2022

Почати

27.01.2022 - 23:30

Кінець

27.01.2022 - 23:30

Категорії

Новини

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, 26 січня 2022 року професор протоієрей Ростислав Снігірьов взяв участь онлайн у науково-богословському семінарі Спільноти викладачів та дослідників Біблії на тему: «Сотериологическая интерпретация Писания в православной библеистике», що пройшов на базі кафедри біблеїстики Московської духовної академії.

 

В роботі семінару взяли участь представники кафедри біблеїстики Московської, Київської, Санкт-Петербурзької та Стрітенської духовних академій, а також низки духовних семінарій і Православного Свято-Тихонівського гуманітарного університету.

 

На початку засідання учасники заслухали доповідь завідувача кафедри біблеїстики СПбДА доцента протоієрея Димитрія Юревича на тему: «О разногласиях Евангелистов». Після доповіді відбулося обговорення. 

 

Участь у обговоренні взяв також професор протоієрей Ростислав Снігірьов, який зауважив, що найчастіше розбіжності у Євангеліях викликані різницею особистості священного письменника або різним баченням однієї й тієї ж події.

 

Підбиваючи підсумок семінару, організатори семінару подякували доповідачу за доповідь, а всім учасникам — за дискусію.

 

Прес-служба КДА / кафедра біблеїстики МДА

 

1007

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ