В Академії відбувся ексклюзивний показ фільму про святителя Іоанна Шанхайського

08.10.2021

Почати

08.10.2021 - 23:30

Кінець

08.10.2021 - 23:30

Категорії

Новини

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, 8 жовтня 2021 року, в Актовому залі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври (корпус №45) православний журнал «ФОМА в Україні» провів для викладачів і студентів Київських духовних шкіл ексклюзивний показ нового фільму про великого святого ХХ століття — святителя Іоанна Шанхайського. Показ фільму відбувся в рамках святкувань з нагоди 100-річного ювілею заснування Руської Православної Церкви Закордоном.

 

Разом із викладачами та студентами КДАіС на заході як почесний гість був присутній архієпископ Чиказький і Середньо-Американський Петро — келійник святителя Іоанна, ​​який після закінчення перегляду фільму відповів на питання студентів. Владику Петра в Академії супроводжував помічник ректора по роботі з іноземними студентами професор протоієрей Ростислав Снігірьов, який від імені Його Преосвященства подякував гостю за візит і спілкування, а організаторам заходу за чудову можливість дізнатись більше про святителя Іоанна.

 

Також на заході був присутній продюсер стрічки «Святитель Іоанн. Повернення додому» та викладач Київських духовних шкіл Антон Нікітін. Слід зазначити, що зйомка і вихід фільму тісно пов’язані з ще однією знаковою подією — урочистим відкриттям і освяченням пам’ятника святителю Іоанну на його історичній батьківщині — в селі Адамівка.

 

На завершення головний редактор журналу «ФОМА в Україні» протодиякон Олександр Карпенко роздав усім присутнім останні випуски періодичного видання.

 

Прес-служба КДА / фото І. Ганусич

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
860

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ